• Activiteiten

 

Brabantse gezelligheid gaat hand in hand met een activiteit die jouw bijeenkomst, feest of borrel ondersteunt. Daarover hebben we bij HOP Evenementenbureau nagedacht. Ons doel? Een gezellige activiteit opzetten die jou en je gasten verrast. Hieronder maak je kennis met verschillende mogelijkheden. Heb je zelf een activiteit in gedachten? Bespreek die met ons! We denken graag met je mee.

Bavaria Brouwerijtour

Via een interessante rondleiding over de brouwerij in Lieshout ontdek je onze mouterij en maak je kennis met de echte Bavaria-sfeer, -locatie en -geschiedenis. Én met onze bieren natuurlijk! Jij en je gasten krijgen uitleg over het brouwproces en proeven via twee pilsener de echte Bavaria-smaak. Daarbij serveren we graag een bitterballetje en ontvangt u een mooi souvenir.

600x400.gif

600x400.gif

Bierproeverij

Bier heeft voor ons geen geheimen. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor een verrassende bierproeverij. Die stellen we graag op maat samen voor je. Maar je kunt ook een keuze maken uit onze voorselecties zoals een bierproeverij met vijf diverse bieren. Of een highbeer, waarin vijf bieren worden afgewisseld met vijf hapjes. Uiteraard geeft een echte bierexpert interessante en vermakelijke uitleg. De Bierproeverij is op elke locatie te faciliteren, dus ook bij jou. 

600x400.gif

Bierspelen

Bier kun je op zo veel andere manieren beleven dan alleen het drinken ervan. Dat weten wij als bierprofessionals als geen ander. En delen we graag met jou als rasechte bierliefhebber. De teambuildingsactiviteiten kunnen op elke gewenste locatie plaatsvinden. De focus ligt op een ouderwets gezellige beleving van het vloeibare goud. Enkele voorbeelden van bierspelen:

  • Bier op een rij

  • Halvekratjesrace

  • Bierpong

  • Bierpulschuiven

  • Boter, kaas en eieren (de 8.6-versie)

  • Bier CaféQuiz

  • Reuze bierpong

Beeracademy

De beeracademy is een biertraining op locatie, verzorgt door een van onze bierprofessionals. Tijdens de biertraining kunnen aspecten als het brouwproces, gastheerschap, tappen en serveren, bier en zijn historie en bieringrediënten aan bod komen. Het programma is volledig samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

600x400.gif

borrel zakelijk.jpg

Workshop "Koken met bier"

Bent u op zoek naar een gezellig, sfeervol en smakelijk team-, vrienden- en/of familieuitje?
Een uitje waarbij samenwerken, sfeer en smaak centraal staat? Dan is de workshop "koken met bier" echt wat voor u!

Onder leiding van een echte professional leert u diverse technieken om een 4-gangen diner te bereiden op knapperend vuur in de buitenlucht. Daarnaast leert u hoe bier een smaakmakende toevoeging kan zijn in diverse gerechten.