• Even voorstellen...

HOP evenementenbureau


Met HOP Evenementenbureau mag je vertrouwen op gastvrijheid, resultaatgerichtheid en spraakmakendheid als het aankomt op het organiseren van jouw evenement. Jouw feest of bijeenkomst wordt tot in de puntjes verzorgd en dat op creatieve en familiaire wijze. Daarbij staan jouw gasten centraal. Zij ervaren hoe jouw ideeën en onze professionaliteit samenkomen en praten nog lang na over jouw feest, jubileum of congres. En vindt je evenement plaats op een van onze unieke locaties op de brouwerij of ergens anders? Aan jou de keuze. Wij denken graag mee.

DIRECT CONTACT

Snel schakelen? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Spraakmakend

SPRAAKMAKEND


Een evenement moet bruisen. Dat zorgt ervoor dat je gasten achteraf nog praten over je Sweet18, netwerkborrel of personeelsfeest. HOP Evenementenbureau verrast graag om jouw gasten een mooie herinnering en leuke anekdote mee te geven.

Resultaatgericht

RESULTAATGERICHT


Wij willen dat jij en al jouw gasten tevreden terugkijken op jouw evenement. Met onze professionele en ervaren aanpak mag je erop rekenen dat de neuzen steevast dezelfde kant opstaan tijdens de samenwerking. Zo komen we samen snel en doeltreffend tot een uitstekend resultaat: jouw evenement. 

Neem contact op

Wil je snel en duidelijk antwoord op je vragen?
En meteen weten wat de mogelijkheden zijn? Wij leggen het je graag uit. 

BelE-mail