• 50 jarig bestaan Respo Repair

50 jarig bestaan respo repair


Een vijftigjarig bestaansrecht is een goede reden voor een feest! Respo Repair, gevestigd in Lieshout, heeft onze hulp voor dit feest ingeschakeld. Wij hebben de volledige organisatie uit handen genomen, van hapjes tot drankjes, van smaakvolle inrichting tot personeel.

De 150 genodigden werden hartelijk ontvangen met een glas prosecco of Rodenbach Vintage, waarna een gezamenlijke toost werd uitgebracht. Daarna werden de gasten begeleid naar de sfeervol ingerichte bedrijfshal van Respo Repair, waar de feestavond plaatsvond.

Gedurende deze feestavond werden de gasten voorzien van een overheerlijk Walking Diner, bij elke gang van dit diner werd een tijdsprong van 10 jaar gemaakt. De trendgerechten van de jaren ’70, ’80, ’90, de zero’s en heden werden de gasten geserveerd. Daarnaast werden de gasten voorzien van een breed assortiment dranken, diverse bieren, frisdranken, wijnen en als kers op de taart was er een Gin-Tonic bar.

De inrichting ontbrak aan niets. Smaakvolle loungehoeken, bloemstukken, gedecoreerd podium, sterrenhemel, feestverlichting, rookruimte, garderobe zijn allen door HOP evenementenbureau verzorgd.

 

offerte aanvragen

DIRECT CONTACT

Snel schakelen? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Neem contact op

Wil je snel en duidelijk antwoord op je vragen?
En meteen weten wat de mogelijkheden zijn? Wij leggen het je graag uit. 

BelE-mail